Toekomstig wonen voor senioren

Bijeenkomst ‘Toekomstig wonen en juiste zorg voor senioren in Wageningen’


Op vrijdagmiddag 20 januari 2023 vindt een informatiebijeenkomst plaats in het stadhuis over passende woningen en zorg voor senioren in Wageningen. De werkgroep Wonen voor Ouderen organiseert deze bijeenkomst. Er zijn diverse sprekers, zowel over landelijke ontwikkelingen, als over de mogelijkheden voor senioren in Wageningen. Verder komen de financiële en juridische aspecten van wonen en zorg voor senioren aan bod. Ook is er gelegenheid om zelf aan te geven, wat u qua wonen voor wensen, vragen of ideeën hebt.

Het is van belang om tijdig na te denken over de gewenste woonsituatie als u op leeftijd bent, als u misschien mensen om u heen hebt verloren en/of lichamelijk of geestelijk achteruit gaat. Waar en hoe wilt u dan wonen, hoe kunt u eenzaamheid voorkomen en wat is financieel haalbaar of aantrekkelijk? De bijeenkomst biedt u informatie en een aanleiding om eens beter bij deze vragen stil te staan. Zet de datum daarom nu vast in uw nieuwe agenda.

De werkgroep Wonen voor Ouderen is in maart 2022 opgericht vanuit het Platform Wageningse Ouderen. De werkgroep maakt zich sterk voor meer en betere seniorenhuisvesting in Wageningen.
De bijeenkomst op 20 januari staat open voor zowel de leden als de niet-leden van de ouderenbonden. Nadere informatie volgt. Hebt u nu reeds vragen, opmerkingen of suggesties, mail dan naar: wonen@platform-wageningse-ouderen.nl.