Film januari 2023

Op donderdag 19 januari begint om 14 uur in het Heerenstraattheater onder auspiciën van het Platform Wageningse Ouderen de film ‘Piece of my heart’.

Amsterdam, de jaren 70. Terwijl Olga (gebaseerd op Olga de Haas) en Irma, beiden getalenteerde danseressen, zich staande proberen te houden in de veeleisende en ambitieuze balletwereld, wordt Olga als de grote nieuwe ster van het Koninklijk Ballet gelanceerd. Al snel ontdekt Olga ook de schaduwzijde van haar talent en moet Irma toezien hoe haar beste vriendin bezwijkt onder de prestatiedruk. Piece of My Heart vertelt het verhaal over uitzonderlijk talent, maar bovenal dat van een ultieme vriendschap.

De aanvang van deze film is zoals gebruikelijk om 14.00 uur in zaal 1, op donderdag 19 januari 2023. Zaal open om 13.45 uur, toegangsprijs 8,75 euro inclusief consumptie. Reserveren is niet mogelijk, digitale kaartverkoop via heerenstraattheater.nl/pwo. Kaartverkoop vanaf 5 januari aan de kassa, open op maandag, dinsdag en vrijdag vanaf 15 uur, op woensdag en donderdag vanaf 14 uur en op zaterdag en zondag vanaf 12 uur.