Kerstbrunch voor senioren in Wageningen

Algemene Senioren Vereniging Wagingen organiseert ter afsluiting van 2022 op maandag 19 december een Kerstbrunch voor de senioren in Wageningen bij hotel WICC, Lawickse Allee 9, 6701 AN Wageningen. Zowel leden als niet-leden zijn welkom.

U kunt genieten van soep, diverse broodjes en beleg, verse fruitsalade, yoghurt en natuurlijk kerststol in een gezellige kerstsfeer. Het buffet is ook prima geschikt voor de vegetariërs onder ons. Koffie, thee, melk en jus d’orange zijn inbegrepen. Mocht u iets anders willen drinken, dan is dat voor eigen rekening.
Inloop vanaf 12:00 uur, aanvang 12:30 uur. De prijs is € 17,50 voor leden en € 25,00 voor niet-leden.

Wilt u deelnemen aan deze brunch dan moet u zich vóór 10 december opgeven door het verschuldigde bedrag over te maken op rekening NL18RABO0307554333 t.n.v. Algemene Senioren Vereniging Wageningen onder vermelding van kerstbrunch en de namen van de deelnemers.

Bent u nog geen lid van Senioren Wageningen, maar wilt u dat wel worden, geeft u zich dan vóór 10 december op als lid ingaande 2023.  Voor meer informatie over het lidmaatschap en een formulier om u op te geven kijkt u via de link:  machtigingsformulier op de website van Senioren Wageningen. U mag dan voor de brunch dit jaar al gebruik maken van de ledenprijs.