Film mei 2024

Filmvoorstelling 50+ BIOS van het Platform Wageningse Ouderen (PWO) 
op donderdag 16 mei 2024 in het Heerenstraat Theater in Wageningen.

De filmcommissie nodigt U hierbij uit voor film die we voor U geselecteerd hebben voor de derde donderdag in mei: The Great Escaper

In de zomer van 2014 haalt Bernard Jordan (Michael Caine) wereldwijd het nieuws met zijn ‘grote ontsnapping’ uit het verzorgingshuis waar hij woont. Zijn grote wens is om zich nog eenmaal bij zijn collega-oorlogsveteranen te voegen op het strand van Normandië tijdens de herdenking 70 jaar geleden van hun gevallen kameraden. Bernie’s avontuur, dat slechts 48 uur besloeg, viert ook de blijvende liefde in zijn 60-jarige huwelijk met Rene (Glenda Jackson) die haar echtgenoot op fantastische wijze steunt in zijn avontuur.

De aanvang van deze film is weer zoals gebruikelijk om 14.00 uur in zaal 1. De zaal gaat open om 13u45. De toegangsprijs bedraagt €8,75 inclusief consumptie in de pauze.  Kaartverkoop start op donderdag 2 mei, de kassa is dagelijks geopend op maandag, dinsdag en vrijdag vanaf 15.00 uur, op woensdag en donderdag vanaf 14.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur.

Graag tot ziens.