Film december 2022

Filmvoorstelling 50+ BIOS van het Platform Wageningse Ouderen (PWO) 
op donderdag 15 december in het Heerenstraattheater

 ‘Mrs.Harris goes to Paris’, een luchtige decemberfilm.

Alles ziet er prachtig uit in deze film, met een uitstekende rol voor Lesley Manville als de schoonmaakster Ada Harris, die een Dior-jurk wil. De rijke sets, de sfeer (jaren vijftig!) en de beeldschone kostuums, kapsels en make-up zijn een lust voor het oog. Eigenlijk heb je de hele film een glimlach van oor tot oor op je gezicht, met een avontuur dat diepe dalen en grote hoogtepunten kent. Tegenspeler Ellen Thomas matcht perfect met Manville en het begin van de film (hoe komen we aan geld?) is meteen een feest om naar te kijken. De tegenstelling tussen arm en rijk werkt altijd in dit soort producties, met als kers op de taart een ijzersterke rol voor Isabelle Huppert als Claudine Colbert en de werkelijk prachtige Alba Baptista als Dior-model. Mrs.Harris sluit je vanaf minuut één in je hart.

De aanvang van deze film is weer zoals gebruikelijk om 14.00 uur . De zaal gaat open om 13u45. De toegangsprijs bedraagt €8,75 inclusief consumptie. Kaartverkoop start op donderdag 1 december aan de kassa van het theater.  Reserveren is niet mogelijk, digitale kaartverkoop wel.
De kassa (ook digitaal) is dagelijks open, op maandag, dinsdag en vrijdag vanaf 15.00 uur, op woensdag en donderdag vanaf 14.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur.

Graag tot ziens.