Inwoners ontmoeten raadsleden bij THUIS Wageningen

 

De gemeente Wageningen wil de komende jaren aan de slag gaan met democratische vernieuwing. Als onderdeel hiervan wil zij in gesprek gaan met inwoners van Wageningen. Wat willen en kunnen de Wageningse inwoners, ondernemers en organisaties bijdragen? Hoe willen zij betrokken worden en hoe zien zij een succesvolle samenwerking met de gemeente voor zich? THUIS juicht dit initiatief van harte toe. Daarom organiseert zij op 19 juni aanstaande Delen met de Raad, een diner waar raadsleden en inwoners van Wageningen elkaar kunnen ontmoeten om ideeën uit te wisselen.

Het diner wordt verzorgd door Foodsharing Wageningen, een groep die als missie heeft voedselverspilling lokaal te verminderen. THUIS werkt met Foodsharing samen door een plek in haar stadskamer te bieden voor de Foodsharing koelkast. Het diner van deze avond is nog een verrassing, want het is afhankelijk van wat ze ophalen. We zullen ons best doen een lekker en gezond buffet klaar te maken. Zo delen we, naast ideeën, ook een lekkere maaltijd deze avond.

Je kunt je tot 17 juni aanmelden voor deze activiteit door een e-mail te sturen naar delenmetderaad@gmail.com of te bellen naar 06-84217531.
De bijeenkomst vindt plaats bij THUIS (Stationsstraat 32 in Wageningen) op 19 juni aanstaande van 18.30 uur tot 21.00 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

 

THUIS is een inspirerende werk-, en ontmoetingsplek voor alle Wageningers. Tijdens de openingstijden kun je langskomen om jouw ideeën voor een fijner Wageningen te delen, te studeren, nieuwe mensen te ontmoeten of een activiteit met of bij ons te organiseren. Door het delen van onze kennis, netwerk, materialen en talenten investeren we met elkaar in onze stad en stadsgenoten.