Gezellige lunch voor Ouderen

Vanuit de studentendesk Rode Kruis Wageningen organiseert de Educatiecommissie op donderdag 24 mei in de Stadskamer bij Thuis een gezellige lunch voor 65+’ers uit Wageningen. Deze lunch wordt georganiseerd in samenwerking met een onderzoeksdiëtiste die ook betrokken is bij onderzoek naar eiwitinname bij ouderen. Tijdens de lunch zal er worden uitgelegd welke voeding gezond en belangrijk is voor ouderen (65+) om vitaal te blijven. Dit zal uitgelegd worden aan de hand van lekkere en praktische gerechtjes die bereid zijn door studenten. Deze gerechtjes bestaan uit diverse sandwiches, soep, vers fruitdessert en koffie en thee. Natuurlijk is er ook gelegenheid om gezellig te kletsen met elkaar en met de studenten die geholpen hebben bij de organisatie.

Vanaf 12 uur is er inloop en om 12:30 uur zullen we beginnen met de lunch.  Gezelligheid en contact met elkaar staan centraal tijdens de lunch en alles zal verzorgd en geregeld zijn.

 

 

 

 

 

 

Heeft u interesse in onze activiteit? Geef u dan gemakkelijk op door een SMS of WhatsApp bericht te sturen naar 0629583928. U kunt u aanmelden t/m donderdag 17 mei. Omdat het Rode Kruis een vrijwilligersorganisatie is vragen wij u om €3,-  contant mee te nemen. Hiervoor krijgt u een compleet verzorgde lunch en veel gezelligheid terug.

Wij hopen u allen op 24 mei te zien in de Stadskamer bij Thuis Wageningen

Wat:                      Educatieve en gezellige lunch voor 65+’ers

Bestaande uit: Diverse sandwiches, soep, vers fruitdessert en koffie & thee

Locatie:                Stadskamer bij Thuis Wageningen   Stationsstraat 32, 6701 AM Wageningen

Wanneer:            24 mei 2018

Tijd:                       12:00 inloop;   12:30 – 14:00 lunch

Kosten:                €3,- (contant)

*Heeft u een allergie? Vergeet dit dan niet bij uw aanmelding te vermelden