VVN Opfriscursus Auto

Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert – in samenwerking met het Platform Wageningse Ouderen en de gemeente Wageningen – een VVN Opfriscursus voor automobilisten van 65 jaar en ouder uit de gemeente Wageningen. Tijdens twee informele bijeenkomsten gaan deelnemers met een trainer en elkaar in gesprek over verkeersregels en -gedrag. De cursus vindt plaats op

dinsdag 3 oktober van 10.00 tot 12.00 uur en op dinsdag 10 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in De Pomhorst, Pomona 562, 6708 CV Wageningen.

U wordt op beide dagen verwacht. Neem gerust uw buurman/buurvrouw, een familielid of kennis mee, mits vooraf aangemeld. Deelname is gratis.

Vanwege de grote belangstelling en beperkte capaciteit adviseert VVN u direct aan te melden via de website vvn.nl/opfriscursussen of door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl o.v.v. VVN Opfriscursus Wageningen. Vermeld in de e-mail uw naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer. Bel voor meer informatie naar: 088 – 524 89 20.

De auto biedt veel vrijheid. Als je autorijdt wil je dat waarschijnlijk zo lang mogelijk blijven doen. Gelukkig hebben veel bestuurders jarenlange ervaring. Het rijbewijs is al lange tijd op zak en er zijn intussen vele kilometers afgelegd. Maar wanneer heeft u zich voor het laatst in de verkeersregels verdiept? Voor veel automobilisten is dat al lang geleden. Ook veranderen fysieke vaardigheden naarmate je ouder wordt. Zoals uw zicht, gehoor en reactievermogen. Dit kan invloed hebben op uw verkeersdeelname. Het is belangrijk om hier af en toe bij stil te staan. VVN helpt hier graag bij.