Uitnodiging opening van het eerste Infopunt van Welsaam

Wees welkom op de feestelijk opening van het eerste Infopunt van Welsaam in Huis van de Wijk Ons Huis op 4 oktober van 16:00 uur tot 17.30 uur.

U kunt hier: alles te weten komen wat een Infopunt inhoudt; in de pubquiz uw kennis testen over het sociaal domein van Wageningen en ‘collega’s’ van andere organisaties ontmoeten. Wethouder Lara de Brito zal aanwezig zijn om samen met een vrijwilliger van Ons Huis een prijs uit te reiken aan de winnaars van de quiz.

Graag nodigen we ook juist de leden en achterban van het Platform Wageningse Ouderen uit, want dit is een uitgelezen kans om de verbinding op te zoeken: Op informele manier gaan we op zoek naar de vragen (en antwoorden!) die er leven m.b.t. informatievoorziening.

De Infopunten zijn verbindingspunten tussen de inwoners en het sociale domein in Wageningen, in eerste instantie gericht op Welsaampartners. Op deze plekken zijn de mensen in de functie van aanspreekpunt op de hoogte over wat de organisaties in het sociale domein doen en aanbieden aan de inwoners. Zo kunnen zij steeds beter alle vragen over het sociaal domein beantwoorden, inwoners te verwijzen en hen op de juiste plek terecht te laten komen.

Wilt u komen meldt u dan even aan via het facebook event zodat duidelijk wordt hoeveel mensen van plan zijn te komen.

Suzanne de la Fonteijne
Informatiemakelaar Welsaam Wageningen