Kerstbrunch voor alle Wageningse Senioren

Ter afsluiting van 2023 organiseert Senioren Wageningen op maandag 18 december een Kerstbrunch voor de senioren in Wageningen bij hotel WICC, Lawickse Allee 9, 6701 AN Wageningen.
Zowel leden als niet-leden zijn welkom.

U kunt genieten van soep, diverse broodjes en beleg, zowel warm als koud, verse fruitsalade en yoghurt, dat alles natuurlijk in een gezellige kerstsfeer. Het buffet is ook prima geschikt voor de vegetariërs onder ons. Koffie, thee en melk zijn inbegrepen. Mocht u iets anders willen drinken, dan is dat voor eigen rekening.
Inloop vanaf 12:30 uur, u bent dan ruim op tijd want de maaltijd begint pas om 13:00 uur. Na afloop willen sommige mensen snel naar huis omdat ze nog andere afspraken hebben, maar u mag ook rustig blijven zitten natafelen met een kopje koffie of thee.
De prijs is € 20,00 voor leden en € 25,00 voor niet-leden.

Wilt u deelnemen aan deze brunch dan moet u zich vóór 11 december opgeven door het verschuldigde bedrag over te maken op rekening NL18RABO0307554333 t.n.v. Algemene Senioren Vereniging Wageningen onder vermelding van kerstbrunch, de namen van de deelnemers en of ze wel of geen lid zijn.