Interview over de Groei van Wageningen

Wageningen UR organiseert een spannende veldwerkweek voor 2de-jaars studenten Landschapsarchitectuur en Planning over de groei van de stad Wageningen. Deze groei is voor een belangrijk deel afhankelijk van de groei van de universiteit, maar er spelen vele andere zaken die van belang zijn voor de toekomst. Om daar een goed beeld van te krijgen willen de studenten het gesprek aangaan met een divers publiek Wageningers, o.a. met ouderen in de stad Wageningen.

Onze vraag is: Wie is er beschikbaar om een half uurtje een kop koffie/thee te drinken met 2 studenten en met hen na te denken over de groei van de stad? We zijn erg benieuwd naar hoe u de stad ziet, wat de stad Wageningen voor u betekent, en hoe u naar de toekomst van de stad kijkt. U heeft daar vast een mening over! Tijdens zo’n open gesprekje moet naar voren komen waar u kansen en belemmeringen ziet. Dergelijke input van u en andere bewoners zullen van waarde zijn voor het vormen van verschillende toekomstvisies voor de stad.

Om het veldwerk goed te laten verlopen probeert de WUR nu alvast afspraken in te plannen voor deze studenten. Mocht u het zien zitten om het gesprek aan te gaan, dan hoort de docent graag welke van de twee data uw voorkeur zouden hebben en op welke locatie de studenten u mogen aantreffen. De studenten komen graag bij u thuis langs, of elders in de stad waar dat het beste uitkomt.

Datum 1: 17 januari voor 14 uur
Datum 2: 21 Januari in ochtend of middag

Locatie: ???

Indien u de WUR hierbij kunt helpen, neem dan contact op met Arjaan Pellis: arjaan.pellis@wur.nl of 0624203871