Webinar ‘Troost in Moeilijke tijden’

Verdriet en verlies. We maken het helaas vroeg of laat allemaal mee. Hoe gaat u daar mee om? Wat doet u als u (plotseling) geconfronteerd wordt met rouw en het verlies van een geliefde, uw gezondheid, uw relatie of uw baan?

Wat is troostend en helend in moeilijke tijden? Waar kunt u kracht uit putten? Is het beter om u in uw verdriet onder te dompelen en uw emoties toe te laten? Of juist verstandiger om afleiding te zoeken in het feit dat het leven toch doorgaat? Of ligt de waarheid ergens in het midden?

En wat kunt u doen als iemand in uw nabije omgeving door een lastige periode gaat? Moet u vragen hoe het gaat? En wat moet u dan zeggen?

Op dinsdagavond 18 juni kunt u gratis deelname aan het webinar ‘Troost in Moeilijke tijden’. Tijdens het webinar bent u anoniem. Er is gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met de overige deelnemers.

Om de link te ontvangen kunt u zich hier aanmelden: propersonaconnect.nl/aanbod/cursussen/preventie/troost-in-moeilijke-tijden-voorlichting/

Met vriendelijke groet,
Amanda van de Pol
Senior secretaresse
Pro Persona Connect afdeling Preventie
Regio’s Arnhem-Nijmegen-Veluwe Vallei-Rivierenland
(026) 312 44 83

* preventie@propersona.nl
propersonaconnect.nl/preventie