Heeft u een wens maak het ons kenbaar

Tijdens de Nationale Ouderendag  2018 in Wageningen stonden er vrijwilligers klaar om de wensen van een aantal ouderen in vervulling te laten gaan. Het heeft veel plezier opgeleverd. Ook in 2019 gaat Wageningen aan de slag met het organiseren van de Nationale Ouderendag.  Dat is op vrijdag 4 oktober tijdens   “Festival 60+” in de bibliotheek.

Voor veel mensen is het vanzelfsprekend om een dagje uit te gaan, een fietstochtje te maken, een spelletje te spelen of b.v. een bezoek aan een dierentuin maar dit geldt niet voor iedereen. Met het ouder worden  wordt vaak het sociale netwerk kleiner en de mogelijkheden om dit te doen moeilijk.

Bij dit “Festival 60+”  willen we mensen inspireren, verwennen en we laten mensen zien wat er allemaal mogelijk is om het sociale netwerk uit te breiden. Ook voor mensen die wat voor anderen willen betekenen kunnen hier inspiratie opdoen.

Heeft u een wens of wilt u een wens van anderen in vervulling laten gaan dan kunt u zich melden bij: b.finkensieper@solidez.nl, of bij nollyhoksbergen@hotmail.com of per tel. bij Willy Zijlmans, 0317-41719.