Film maart 2022

Filmvoorstelling 50+ Van  het Platform Wageningse Ouderen op donderdag 17 maart

Na een vervelende Corona-periode kunnen we hopelijk dit jaar verder gaan met een gewoon programma en starten we met een wel heel bijzondere film die de meesten van u in het verleden al eens gezien hebben: West Side Story

Deze versie is geregisseerd door Steven Spielberg en volgens hem actueler in deze tijd dan 60 jaar geleden……  Het speelt zich af in 1957 in New York en toont het klassieke verhaal van heftige rivaliteit en jeugdige liefde. In deze nieuwe verfilming van de bekende musical schitteren onder andere Ansel Elgort (Tony), Rachel Zegler (María), Ariana DeBose (Anita), David Alvarez (Bernardo) en Mike Faist (Riff). De film heeft de Golden Globe gewonnen voor beste film en is nu voor 7 Oscars genomineerd!

De film begint om 14:00 uur in het Heerenstraat Theater (zaal open om 13:45 uur)
De toegangsprijs bedraagt € 7,75, inclusief koffie of thee en cake. 
Kaartverkoop start op donderdag 03-3-2022 aan de kassa van het theater. Reserveren is niet mogelijk, digitale kaartverkoop wel. 
Ga hiervoor naar: https://www.heerenstraattheater.nl/pwo
De kassa (ook digitaal) is dagelijks open, op maandag, dinsdag en vrijdag vanaf 15:00 uur, op woensdag en donderdag vanaf 14:00 uur, en op zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur.

Graag tot ziens.