Film april 2024

Filmvoorstelling 50+ BIOS van het Platform Wageningse Ouderen (PWO)
op donderdag 18 april 2024 in het Heerenstraat Theater in Wageningen.

De filmcommissie nodigt U hierbij uit voor film die we voor U geselecteerd hebben voor de derde donderdag in april: Neem me mee

Regisseur Will Koopman (Gooische Vrouwen, April May June, Oogappels) neemt u op ontroerende, maar ook humoristische wijze mee op een groepsreis voor senioren vol herkenbare situaties. Met een sterrencast zoals Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst en Renée Soutendijk en een titelsong van André van Duin. Zes onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, steunen elkaar en stappen buiten hun comfortzone. Je bent tenslotte nooit te oud om te leren.

De aanvang van deze film is weer zoals gebruikelijk om 14.00 uur in zaal 1. De zaal gaat open om 13u45. De toegangsprijs bedraagt €8,75 inclusief consumptie in de pauze.
Kaartverkoop start op donderdag 4 april, de kassa is dagelijks geopend op maandag, dinsdag en vrijdag vanaf 15.00 uur, op woensdag en donderdag vanaf 14.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur.

Graag tot ziens.