DE punten voor de Voedselbank

In november en december 2019 wordt opnieuw een grote Douwe Egberts koffiewaardepunten actie gehouden. Douwe Egberts organiseert deze actie in samenwerking met Voedselbanken Nederland en Lions Renkum-Airborne. In ruil voor DE-waardepunten krijgt de Voedselbank koffie voor haar klanten en 15% extra van Douwe Egberts. Voedselbank Neder-Veluwe doet weer mee met deze actie.

In 2017 en 2018 was de actie een groot succes bij Voedselbank Neder-Veluwe (Elst, Rhenen, Wageningen, Renkum, Doorwerth en Oosterbeek). Dit dankzij de medewerking van velen. Het resultaat was in 2018 ruim 3000 pakken koffie die in de loop van het jaar in de kratten voor de klanten gedaan zijn. Punten van de Perla-koffie van AH zijn ook welkom, de punten worden ingeleverd en het verkregen geld wordt overgemaakt naar de Voedselbank. Ze kunnen gelijk met de DE-punten ingeleverd worden.

Inleveren punten in Wageningen

Bij de bblthk en AH-Wageningen in de grote Douwe Egberts doos of bij de Voedselbank, Industrieweg 22 in Wageningen (op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend). Punten kunnen ook in de brievenbus van de Voedselbank gedaan worden.