Film december

50+ Bios SPENCER

De eerstvolgende film is “Spencer” op donderdag 16-12-2021 om 14:00 uur in het Heerenstraattheater.
Het huwelijk van Prinses Diana en Prins Charles is al lang bekoeld. Ondanks geruchten over affaires en een echtscheiding gaan de kerstfestiviteiten door op het landgoed van de koningin in Sandringham.

Er wordt gegeten en gedronken en gejaagd. Diana kent het spel. Spencer speelt zich af tijdens deze cruciale kerstdagen in de vroege jaren ’90 waarin prinses Diana besluit dat haar liefdeloze huwelijk met prins Charles niet werkt. Ze zal moeten afwijken van het pad dat voor haar was uitgestippeld als toekomstige koningin. Spencer is een verbeelding van wat er gebeurd zou kunnen zijn tijdens die paar noodlottige dagen.

De film begint om 14:00 uur in het Heerenstraat Theater (zaal open om 13:45 uur). 

Er wordt gecontroleerd op een Coronatoegangsbewijs en mondkapje als je het pand betreedt. 

De toegangsprijs bedraagt € 7,75, inclusief koffie of thee en cake. 

Kaartverkoop start op donderdag 02-12-2021 aan de kassa van het theater. Reserveren is niet mogelijk, digitale kaartverkoop wel. Ga hiervoor naar: https://www.heerenstraattheater.nl/pwo. De kassa (ook digitaal) is dagelijks open, op maandag, dinsdag en vrijdag vanaf 15:00 uur, op woensdag en donderdag vanaf 14:00 uur, en op zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur.

Door de nieuwste Coronamaatregelen is het aantal plaatsen beperkt en er is deze keer ook geen tweede zaal beschikbaar, dus wees er op tijd bij!