Vitaliteitsdag 55+

Wilt u graag meer over uw eigen vitaliteit weten? Kom dan naar de Vitaliteitsdag op 30 maart, in sporthal de Vlinder. Iedereen vanaf 55 jaar en ouder is welkom op deze middag. Tijdens deze middag staat een gezonde en vitale leefstijl centraal. De koffie staat voor u klaar.

Deze dag wordt georganiseerd door Sportservice Wageningen, zij zetten zich in het Wageningse in voor een vitaal en gezond leven. Uit onderzoeken blijkt dat dit de zelfredzaamheid bevordert, eenzaamheid tegengaat en u meer sociale contacten krijgt.

De Vitaliteitsdag wordt gehouden in Sporthal de Vlinder. Tijdens deze middag neemt u deel van 13.30 tot 17.00 uur en volgt u drie rondes, met een gezamenlijke afsluiting van alle deelnemers. Bij een ronde wordt u algehele fitheid getest begeleidt door fysiotherapie M-Visio. U zal een lezing krijgen over het belang van gezondheid en bewegen, gegeven door sport- en gezondheidscentrum de Plataan. Tevens krijgt u beweegadvies op maat van Team Sportservice Wageningen en kunt u gelijk een aantal sporten uitproberen. Na afloop om 17.00 uur sluiten we de middag gezellig af in de kantine van de Vlinder, een drankje en gezond hapje staat voor u klaar.

Info:

Vitaliteitsdag 55+

Zaterdag 30 maart

Sporthal de Vlinder, Hollandseweg 7, 6706 KN Wageningen

Aanvang: 13.00 uur en het start om 13.30 uur

Deelname is gratis

Gelieve u op te geven bij Berry Hellegering / 06 – 108 86 829 / berry.hellegering@sportservice-wageningen.nl

Via de mail gelieve uw naam, leeftijd, telefoonnummer en adres door te geven.

 

Beweegprogramma Wageningen Vitaal

Vanaf 8 april kunt u deelnemen aan een 10-weeks beweegprogramma. Sportservice Wageningen gaat dan i.s.m. verschillende beweegaanbieders een 10-weeks beweegprogramma starten. Het gaat dan om één beweegmoment per week. U gaat dan 5 verschillende beweegvormen uitproberen. De volgende beweegvormen komen aan bod; tafeltennis, fitness, sport- en spel, badminton en volleybal.

Het gaat om de volgende dagen, tijdstippen en locaties.

Dag Tijdstip Locatie
Maandag Van 10.00 – 11.00 uur Sporthal de Tarthorst, Wageningen
Woensdag Van 14.30 – 15.30 uur Sporthal de Tarthorst, Wageningen
Woensdag Van 18.30 – 19.30 uur Gymzaal Marijkeweg, SBO de dijk,

Wageningen

 

Als u graag wilt deelnemen dan kunt u zich via het inschrijfformulier aanmelden. Deze is digitaal te vinden via de website www.sportservice-wageningen.nl/wageningenvitaal .

Na aanmelding volgt een informatiebrief met verdere inhoud en data over het programma.

Wilt u graag meer informatie dan kunt u contact opnemen met Berry Hellegering / 06 – 108 86 829 / berry.hellegering@sportservice-wageningen.nl