Opfriscursus rijvaardigheid

Op maandag 3 en dinsdag 4 oktober organiseert het Platform Wageningse Ouderen opnieuw de opfriscursus rijvaardigheid voor senioren. Door corona kampen veel rijscholen nog steeds met een achterstand, waardoor wij momenteel de toezegging hebben voor 4 rij-instructeurs. Dit betekent dat, zoals het er nu uit ziet, er plaats is voor maximaal 28 deelnemers. Veilig Verkeer Nederland is nog in onderhandeling met rijschoolhouders, dus laten we hopen dat zich nog meer instructeurs melden. De cursus is bedoeld voor Wageningers.

Op maandag 3 oktober aanvang 14.00 uur zal, o.a. aan de hand van verschillende verkeerssituaties, uitleg worden gegeven over de nieuwe wetten en verkeers- regels door een instructeur van VVN.

Op dinsdag 4 oktober volgen een oog- en gehoortest plus een rit in de eigen auto met door WRM (Wet Rijonderricht Motorrijtuigen) gecertificeerde voorlichters. Na afloop vindt een evaluatie plaats met de rijinstructeur. De eigen bijdrage is € 15,00 per persoon. De locatie is Kerkelijk Centrum Vredehorst, Tarthorst 1 in Wageningen.

Wilt u zich hiervoor opgeven? Meldt dit dan  uiterlijk 26 september a.s. bij Elly Croon, bij voorkeur per e-mail: ellycroon@outlook.com of eventueel telefonisch op nr. 06-55542876.