Film oktober 2022

Filmvoorstelling 50+ van het Platform Wageningse Ouderen op donderdag 20 oktober

Alhoewel de film Grutto ook in Wageningen zelfs al in de openlucht te zien is geweest willen we toch voor onze 50+ers deze Wageningse film van harte aanbevelen en hebben we ook Melchert Meyer van Slochteren (veldregisseur, regisseur en editor van deze film) uitgenodigd om een inleiding te houden bij deze schitterende natuurdocumentaire.
De grutto wordt op zijn reis van Senegal via Portugal naar Nederland gevolgd en overal moeten de vogels vechten om te overleven.  Maar de Grotto blijkt over een magistraal aanpassingsvermogen te beschikken. De vogel als hoofdpersoon ontroert en roept empathie op. De muzikale begeleiding van Sofia Dragt (ook Wageningse!) legt dramatische accenten juist waar dat nodig is. Wat vooral boeit en tot nadenken stemt is hoe kwetsbaar deze in wezen zo krachtige vogel is; kwetsbaar in een omgeving die steeds hogere eisen stelt om te overleven.

De film begint om 14:00 uur in het Heerenstraat Theater in zaal 1 (zaal open om 13:45 uur)
De toegangsprijs bedraagt  € 8,75, inclusief consumptie.
Kaartverkoop start op donderdag 6 oktober 2022 aan de kassa van het theater. Reserveren is niet mogelijk, digitale kaartverkoop wel.
De kassa (ook digitaal) is dagelijks open, op maandag, dinsdag en vrijdag vanaf 15:00 uur, op woensdag en donderdag vanaf 14:00 uur, en op zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur.

Graag tot ziens.