Film november 2022

Filmvoorstelling 50+ BIOS van het Platform Wageningse Ouderen (PWO) 
op donderdag 17 november in het Heerenstraattheater

“To Olivia” is onze novemberfilm:

Als je samen gelukkig bent, kinderen krijgt, carrières voorspoedig verlopen en je huisje in landelijk Engeland rust, regelmaat en geborgenheid biedt, is er weinig aan de hand. De eigenzinnige schrijver Roald Dahl en zijn echtgenote, de destijds wereldberoemde Amerikaanse actrice Patricia Neal, hebben niets te klagen. Maar dan breekt 1962 aan. Hun oudste dochter Olivia overlijdt compleet onverwacht aan de gevolgen van mazelen. Een kind verliezen: veel verschrikkelijker wordt het niet in dit leven. Dahl weet zich geen raad met zijn emoties, zondert zich af en slaat wild om zich heen. Ondertussen moet Neal – het feminisme is in de meeste huishoudens nog geen keihard thema – zorg dragen voor twee jongere kinderen, die óók rouwen om het verlies van een gezinslid.

De aanvang van deze film is weer zoals gebruikelijk om 14.00 uur in zaal 1. De zaal gaat open om 13u45. De toegangsprijs bedraagt €8,75 inclusief consumptie. Kaartverkoop start op donderdag 3 november aan de kassa van het theater.  Reserveren is niet mogelijk, digitale kaartverkoop wel.
De kassa (ook digitaal) is dagelijks open, op maandag, dinsdag en vrijdag vanaf 15.00 uur, op woensdag en donderdag vanaf 14.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur.

Bezoekers die moeilijk trappen kunnen lopen adviseren wij een kaartje voor zaal 1 te reserveren!

Graag tot ziens.