Film juni 2023

Filmvoorstelling 50+ BIOS van het Platform Wageningse Ouderen (PWO) op donderdag 15 juni 2023 in het Heerenstraattheater Wageningen.

Voor deze laatste voorstelling voor de zomerstop hebben we gekozen voor “Une Belle Course” waar ook veel bezoekers een voorkeur voor hadden!

 

De charmante 92-jarige Madeleine (Renaud) laat zich door de 46-jarige, nurkse taxichauffeur Charles (Boon) van het lommerrijke Bry-sur-Marne ten oosten van Parijs dwars door de Franse hoofdstad naar het westen rijden. Met als einddoel het bejaardentehuis. Onderweg, als ze belangrijke plekken uit haar leven aandoen, ontdooit Charles terwijl Madeleine haar levensverhaal vertelt. Dit aan de hand van flashbacks, vergezeld van golden oldies van Etta James en Dinah Washington. Met deze sfeervolle, feelgoodrit door een gehaaste stad en een uitwaaierende dialoog tussen twee mensen die onwillekeurig even in elkaars leven zullen meekijken.

De aanvang van deze film is weer zoals gebruikelijk om 14.00 uur in zaal 1. De zaal gaat open om 13u45. De toegangsprijs bedraagt €8,75 inclusief consumptie. Reserveren is niet mogelijk, digitale kaartverkoop wel via heerenstraattheater.nl/pwo. Kaartverkoop start op donderdag 1 juni aan de kassa, dagelijks geopend, op maandag, dinsdag en vrijdag vanaf 15.00 uur, op woensdag en donderdag vanaf 14.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. 

Graag tot ziens