Film februari

Filmvoorstelling 50+ BIOS door het Platform Wageningse Ouderen op donderdag 17 februari.

Het is weer zover met enkele goede berichten:
De vacature in de filmcommissie die ontstaan was door het overlijden van Age de Vries is weer opgevuld. Ook het Herenstraat Theater heeft een opknapbeurt gehad en …… de versoepelingsmaatregelen maken het ons weer mogelijk om een film te programmeren.

De film waarmee we dit jaar beginnen is “EIFFEL”

Na zijn samenwerking aan het Vrijheidsbeeld is Gustave Eiffel op het hoogtepunt van zijn carrière. De Franse regering wilde dat hij iets spectaculairs zou creëren voor de Wereldtentoonstelling van 1889 in Parijs, maar Eiffel was alleen geïnteresseerd in het grootstedelijke project. Alles verandert als hij zijn jeugdliefde ontmoet. Hun verboden relatie inspireerde hem om de skyline van Parijs voorgoed te veranderen.

De film begint om 14:00 uur in het Heerenstraat Theater (zaal open om 13:45 uur).
We controleren op een Coronatoegangsbewijs als je het pand betreedt.
De toegangsprijs bedraagt € 7,75, inclusief koffie of thee en cake.

Kaartverkoop start op donderdag 03-2-2022 aan de kassa van het theater. Reserveren is niet mogelijk, digitale kaartverkoop wel. Ga hiervoor naar: https://www.heerenstraattheater.nl/pwo. De kassa (ook digitaal) is dagelijks open, op maandag, dinsdag en vrijdag vanaf 15:00 uur, op woensdag en donderdag vanaf 14:00 uur, en op zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur.
Door de nieuwste Coronamaatregelen is het aantal plaatsen nog wel beperkt!

Graag tot ziens.
Hans de Vette en Joost IJsselmuiden