Film februari 2023

Filmvoorstelling 50+ BIOS van het Platform Wageningse Ouderen (PWO) 

op donderdag 16 februari in het Heerenstraattheater Wageningen: PRESQUE

Laat twee mensen elkaar ontmoeten die in eerste instantie niets met elkaar gemeen lijken te hebben en waartussen dus ook nooit een vriendschap zal ontstaan, en laat een vriendschap ontstaan.
In de stad Lausanne is Louis directeur van een begrafenisonderneming. Als verstokte vrijgezel wijdt hij zich op zijn 58ste volledig aan zijn beroep. Igor is 40 jaar oud, een scherpe geest in een gehandicapt lichaam. Hij heeft een hersenverlamming. Igor levert biologische groenten op zijn driewieler om zijn huur te betalen en brengt de rest van zijn tijd door in boeken van filosofen.
Door een toeval kruisen de paden van Louis en Igor elkaar. In een opwelling besluit Louis Igor mee te nemen. Ze vertrekken beiden in een lijkwagen om het lichaam van een oude vrouw naar de voet van de Cevennen te brengen.
Het wordt een leerzame en ook humoristische tocht.

De aanvang van deze film is weer zoals gebruikelijk om 14.00 uur in zaal 1. De zaal gaat open om 13u45. De toegangsprijs bedraagt €8,75 inclusief consumptie. Kaartverkoop start op donderdag 2 februari aan de kassa, dagelijks geopend, op maandag, dinsdag en vrijdag vanaf 15.00 uur, op woensdag en donderdag vanaf 14.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur.

Graag tot ziens.