Dementie in je buurt??

‘Als je wat nodig hebt, laat maar weten, ik help je graag.’ Familieleden, vrienden, buren zijn altijd bereid iemand met dementie te helpen, maar weten vaak niet goed hoe. Misschien bent u zelf wel die buurman die inspringt, of bent u mantelzorger en wilt u weten hoe het verder moet. Op 30 januari kunt u dan terecht bij Thuis voor de bijeenkomst ‘Dementie in je buurt’.

Het programma ‘Dementie in je buurt’ besteedt aandacht aan de gevolgen van dementie in de samenleving. Op informatieve en interactieve wijze bespreken we signalen van dementie, en hoe daar goed mee om te gaan. We delen persoonlijke verhalen en tips over hoe hulp te bieden in je eigen buurt.

Aan de bijeenkomst doen ook leden mee van de projectgroep Wageningen Dementievriendelijk. Zij horen graag uw ervaringen en ideeën over wat nodig is om na de bijeenkomst verder in actie te komen.

De bijeenkomst is op donderdag 30 januari 2020, bij Thuis (Stationsstraat 32), van 9.30 tot 12 uur. Wageningen Dementievriendelijk, Louisa Bosker (0317-358711 of 06-43890432).